Handelsbetingelser

Velkommen til I N D U S T R I B R Y G G E. Vores ydelser og produkter leveres på betingelse af nedenstående betingelser og vilkår. Ved at anvende webstedet accepterer du at være bundet af disse betingelser og vilkår. Læs dem omhyggeligt.

Salgsbetingelser

Nærværende salgsbetingelser gælder for alle tilbud fremsat af I N D U S T R I B R Y G G E, alle ordrer afgivet af dig og alle aftaler indgået mellem os vedrørende produkterne og ydelserne, der tilbydes på dette websted.

Returrettigheder

Hvis du af en eller anden grund ikke er fuldstændig tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden 15 dage efter modtagelse og modtage en gratis ombytning. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Du returnerer varer ved at pakke dem i det oprindelige rør eller kasse og vedlægge kopi af ordren. Husk at anføre årsagen til returnering.

Prisfastsættelse

Alle priser er inklusive dansk moms. Uanset produktpriserne, der fremgår på webstedet, kan vi ikke bekræfte en vares pris, før du bestiller. På trods af vores bestræbelser kan en lille del af de viste varer på webstedet være forkert prisfastsat som følge af prisændringer, der implementeres på eller omkring det tidspunkt, hvor du besøger webstedet. Vi debiterer imidlertid IKKE dit kreditkort, før din ordre er overgået til afsendelsesprocessen. Hvis en vares rigtige pris er højere end vores anførte pris, er din eneste mulighed annullering af ordren.

Produktbeskrivelser

Vi forsøger at beskrive vores tilbudte produkter så nøjagtigt som muligt. Vi garanterer imidlertid ikke, at produktbeskrivelser eller andet indhold på webstedet er 100 % nøjagtigt, fyldestgørende, pålideligt, aktuelt eller fejlfrit. Hvis et produkt tilbudt af os og købt af dig ikke er som beskrevet, er dit eneste retsmiddel at returnere det i ubrugt tilstand for en overensstemmende ombytning, refundering eller kredit.

Ansvarsfraskrivelse

Vi er ikke ansvarlige for finansiel skade (herunder, men ikke begrænset til, omkostningen ved ombytningskøb), der måtte finde sted som følge af ikke-rettidig ankomst eller produktets mangel på tilgængelighed eller overensstemmelse.

Modifikation og vilkårenes uafhængighed

Vi forbeholder os retten til når som helst og udelukkende efter eget skøn at foretage ændringer af vores websted, politikker og betingelser for anvendelse og disse salgsbetingelser. Du bør derfor gennemgå vores politikker, betingelser og vilkår, hver gang du besøger webstedet. Din fortsatte anvendelse af webstedet, efter vi foretager sådanne ændringer, udgør din bindende accept af disse ændringer. Hvis nogen af vilkårene eller betingelserne heri anses for at være ugyldige, uden retsvirkning eller af nogen årsag uigennemførlige, vil pågældende vilkår eller betingelse blive anset for at kunne udskilles, hvilket ikke vil påvirke gyldigheden og gennemførligheden af andre resterende vilkår eller betingelser.

Share this product!
X