Blog

Da Sojakagefabrikken eksploderede

Dansk Sojakagefabrik eksploderede den 15. juli 1980 om natten. 23 mennesker blev såret og der skete skader for 200 millioner kroner. Hør DR’s radioudsendelse fra dagen derpå.

Read more
Instagram fraIslands Brygge

iNDUSTRIbRYGGE.dk på instagram

iNDUSTRiRYGGE.dk har fået sin egen Instagram feed, hvor du kan se kendte bygninger i et nyt lys og følge nedrivningerne og nyopførelserne på Bryggen Syd. Billederne ligger i bunden af menuen på til højre på siden.

Read more
Copenhagen X podwalk / Islands Brygge

Podwalk med Copenhagen X igennem Havneløbet

Ta’ med Copenhagen X på havnebustur igennem Havneløbet forbi Islands Brygge og Nokken. Du kan hente og gemme podwalken her.          

Read more

Lyt til podwalks om arkitekturen og industrien på Islands Brygge

Kulturhuset Islands Brygge har lagt en række podwalks på nettet, hvor man kan høre historien om den nye arkitektur på Islands Brygge og industrien, der engang var. Idéen er, at man følger en bestemt rute imens man lytter til de froskellige afsnit, så man både hører og ser historien.  Læs mere og download podwalks på […]

Read more

Ny arkitektur i København 2002 – 2012

Animationsvideo fra organisationen Copenhagen X som igennem et årti fulgte byudviklingen i hovedstaden. Videoen tager os på en rejse forbi de talrige byggeprojekter, som siden år 2002 har givet hovedstaden et ansigtsløft af international standard.

Read more

Copenhagen X promovideo 2008

Introduktion til organisationen Copenhagen X, som promoverede nybyggeri i København fra 2002 til 2012.

Read more

Copenhagen X ophører i sin nuværende form

Københavnernes site om den nye arkitektur på Islands Brygge og i resten af København ophører i sin nuværende form, men man vil stadig kunne finde projektgalleriet, podwalks og podrides på den gamle adresse www.cphx.dk. Copenhagen X skriver: “Dansk Arkitektur Center lancerer senere i 2012 et nyt site, der gør det meget lettere, at få overblik […]

Read more

Foredrag af tidligere medarbejder på Dansk Sojakagefabrik A/S

Hør tidligere medarbejder på Dansk Sojakagefabrik A/S, civilingeniør Evald Brønd, fortælle om den daglige arbejdsgang på området omkring Islands Brygge og Axel Heides Gade, hvor man i årtier forarbejdede sojabønner. Foredraget var arrangeret af Wennberg Siloens Beboerforening. Optagelse af NDUSTRIbRYGGE.dk.

Read more

Nedrivning af lagerbygning på Atillerivej 2011

Bygningen der tidligere blev brugt af Det Kongelige Teater til kulisser.

Read more
Share this product!
X